Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 1/2 eetlepel Surinaamse kerriepoeder, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 200 ml kokosmelk, 2 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, handje pinda’s,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal. Bak tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilets en 1/2 eetlepel Surinaamse kerriepoeder toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kokosmelk, 2 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat de saus op middelhoog vuur iets inkoken. Serveer met de rijst en pinda’s. Eet smakelijk!
0
Hallo Anja,
In het recept staat: 250 ml kookroom en bij de ingrediënten
staat: 200 ml. kokosmelk.
Wat is nu de bedoeling?
Groetjes Ria.
Foutje met copy paste, de vorige keer had ik het met 250 ml kookroom gemaakt, deze keer met 200 ml kokosmelk. De kokosmelk past er beter bij.
Groet Anja