Vandaag geen recept, maar alleen een foto. Boerenkool is al vaker gemaakt op Brutsellog en iedereen maakt het toch weer anders. De een met boerenkool vers van het land waar de vorst net over is geweest, boerenkool uit het diepvriesvak, verse boerenkool uit een zak van de supermarkt of boerenkool uit een potje en dan hoort er eigenlijk een rookworst bij, van Unox, de Hema, van de slager, grof, fijn of toch liever een stukje vlees. Om het af te maken een kuiltje van jus. Boerenkool, simpel en lekker. 0
Vandaag geen recept, maar alleen een foto. Boerenkool is al vaker gemaakt op Brutsellog en iedereen maakt het toch weer anders. De een met boerenkool vers van het land waar de vorst net over is geweest, boerenkool uit het diepvriesvak, verse boerenkool uit een zak van de supermarkt of boerenkool uit een potje en dan hoort er eigenlijk een rookworst bij, van Unox, de Hema, van de slager, grof, fijn of toch liever een stukje vlees. Om het af te maken een kuiltje van jus. Boerenkool, simpel en lekker. 0