Ingrediënten: noodles, 50 ml kippenbouillon, 1 eetlepel vissaus, 2 eetlepel oestersaus, 1 theelepel suiker, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 ui, 1 rode paprika, 1 wortel, 3 bosuien, peper, 50 gram cashewnoten,
Aantal personen: 3
Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 50 ml kippenbouillon met 1 eetlepel vissaus, 2 eetlepels oestersaus en 1 theelepel suiker. Hou het even apart. Bak in hete olie 2 fijngehakte teentjes knoflook met 1 theelepel sambal tot het geurt. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 1 fijngehakte ui, 1 gesneden rode paprika, 1 in blokjes gesneden wortel en de ‘woksaus’ toe. Roerbak een minuut of 5. Roer vervolgens de noodles, 3 in ringen gesneden bosuien en 50 gram cashewnoten toe en wok even mee. Breng op smaak met wat peper. Eet smakelijk.
0