Risotto met Tomaat en Zoete Puntpaprika
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, 1 zoete puntpaprika, risotto rijst, balsamico azijn, 4 tomaten, 1 liter bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden zoete puntpaprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens risotto rijst toe. Roer even om. Voeg een klein beetje balsamico azijn en 4 ontvelde en in blokjes gesneden tomaten toe. Voeg daarna geleidelijk 1 liter bouillon toe. Als de risotto rijst klaar is, roer je er naar smaak geraspte kaas door. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *