Goya Oriental – Veenendaal
Zomaar op een zonnig maandag met zijn drieën uiteten. Op het terras hebben we een hele avond lekker gegeten bij een nieuw restaurant in Veenendaal: Goya Oriental. Hier kan je onbeperkt eten. Per ronde kies je één gerecht. Het aantal rondes bepaal je zelf. Dat werden er uit eindelijk best veel. Het aantal foto’s is dan ook veel…

Bij de eerste ronde kozen we alle drie voor een salade. Ikzelf nam de Aziatische kipsalade.

Goya Oriental - Veenendaal JAPANSE ZEEWIERSALADE
Britt koos voor de Japanse Zeewiersalade.

Goya Oriental - Veenendaal GEGRILDE BEEFSALADE
Michel nam de gegrilde zeewiersalade.

Goya Oriental - Veenendaal NIGIRI MIX
In de tweede ronde zijn Britt en ik voor de sushi gegaan. Voor mijn neus stond een bordje met een nigiri mix.

Goya Oriental - Veenendaal SUSHI MIX
Britt heeft de sushi mix gekozen met van alles wat.

Goya Oriental - Veenendaal BEEFROLLETJES MET TERIYAKI SAUS
Michel nam in de tweede ronde beenrolletjes met teriyaki saus.

Goya Oriental - Veenendaal TEPPANYAKI KIP
In de derde ronde heb ik gekozen voor de teppanyaki kip.

Goya Oriental - Veenendaal NOORDZEE SLIBTONG MET ROOMBOTER
Britt ging voor vis en nam een Noordzee sliptong met roomboter.

Goya Oriental - Veenendaal KIPFILET MET CASCHEWNOTEN
Michel koos kipfilet met cashewnoten.

Goya Oriental - Veenendaal KIPSATÉ MET SATÉSAUS
De vierde ronde alweer. Ik koos gewoon voor een kipsaté met satésaus.

Goya Oriental - Veenendaal SUSHI CALIFORNIA ROL
Britt nam weer sushi en koos deze ronde voor de sushi california rol.

Goya Oriental - Veenendaal GEPANEERDE KIPFILET MET KIMCHISAUS
Michel nam deze ronde de gepaneerde kipfilet met kimchisaus.

Goya Oriental - Veenendaal GEWOKTE OSSENHAAS MET ZWARTE BONENSAUS
De vijfde ronde. Ik nam gewokte ossenhaas met zwarte bonensaus.

Goya Oriental - Veenendaal EBI FURAI ( GARNALEN IN EEN KROKANT JASJE )
Britt nam garnalen in een krokant jasje. Dit wordt ook wel ebi furai genoemd.

Goya Oriental - Veenendaal KIPSATÉ MET SATÉSAUS
Michel nam in de vijfde ronde ook een kipsaté met satésaus.

Goya Oriental - Veenendaal ZALM SASHIMI
De zesde ronde. Inmiddels ben ik afgehaakt, maar Michel en Britt gaan gewoon door. Op tafel voor Britt een zalm sashimi.

Goya Oriental - Veenendaal GOYA MAKI KROKANT
Ook voor Britt in de zesde ronde Goya maki krokant sushi.

Goya Oriental - Veenendaal BEEFSPIES TERRIYAKISAUS
Michel koos deze ronde voor de beefspies met teriyakisaus.

Goya Oriental - Veenendaal MINI LOEMPIA’S
De zevende ronde…. Britt nam in deze ronde de mini loempia’s van het kindermenu, maar dan zonder friet en niet op de foto, nogmaals de ebi furai.

Goya Oriental - Veenendaal MINI T-BONE STEAK
Michel had in deze ronde nog wel plek voor iets kleins en bestelde een mini t-bone steak. Alleen mini… het was wat groter dan verwacht.

Goya Oriental - Veenendaal Dessert
Als afsluiter mochten we ook nog kiezen van een dessert kiezen. Ik had een bolletje bananenijs, een stukje chocoladetaart, een stukje spekkoek, meloen en slagroom. De toetjes die Britt en Michel hebben genomen staan niet op de foto. Maar dat zag er ook lekker uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van allerlei vers fruit met een laagje chocolade van de mega grote chocoladefontein.

Goya Oriental vonden we alle drie top. We hebben lekker gegeten. We zaten op ons gemak, relaxt. De bediening was goed. Kortom een aanrader!

Goya Oriental
Rondweg-west 256
3905 LV Veenendaal

0

Delen mag :

2 Antwoorden op “Goya Oriental – Veenendaal”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *