Ingrediënten: 250 gram gehakt, paneermeel, zout, peper, 1 ei, 1 ui, 1 courgette, 1 potje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden, macaroni, geraspte kaas,
Aantal personen: 2
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 250 gram gehakt met paneermeel, zout, peper, 1 ei en 1 gesnipperde ui. Bak het gehakt in hete olie bruin. Voeg 1 in lange repen gesneden courgette toe en roerbak kort mee. Voeg vervolgens 1 potje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden en macaroni toe. Roer goed door en schep dan in twee eenpersoons-ovenschaaltjes. Strooi er geraspte kaas over en zet de ovenschaaltjes ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven (de macaroni is dan gaar). Eet smakelijk!
0
Dus de macaroni ongekookt erbij? Het ziet er lekker uit.
Klopt inderdaad, door de saus reageert de macaroni net als lasagnebladen. Het was inderdaad lekker en vulde goed!