Vega Chili met Zoete Aardappel
Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, paprikapoeder, 1 rode paprika, 1 zoete aardappel,1 pot witte bonen, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel pindakaas, 1 1/2 theelepel cacaopoeder, zout,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal, komijnpoeder en paprikapoeder tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden zoete aardappel toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg vervolgens 1 pot witte bonen, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel pindakaas en 1 1/2 theelepel cacaopoeder toe. Roer goed door. Laat ongeveer 20 minuten zachtjes pruttelen. Voeg eventueel wat water toe, wanneer de saus te dik wordt. Breng op smaak met zout. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *