Ingrediënten: 1 flinke broccoli, glasnoedels, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 eetlepel vissaus, 1 eetlepel oestersaus, 2 eetlepels pindasaus,
Aantal personen: 3
Kook 1 in roosjes gesneden broccoli tot het gaar is. Giet af. Kook de glasnoedels volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Maak ondertussen een saus van 1 eetlepel vissaus, 1 eetlepel oestersaus en 2 eetlepels pindakaas. Voeg de broccoli en de saus toe. Warm het geheel goed door. Serveer de broccoli en kip met de glasnoedels. Eet smakelijk!
0