Britt vierde haar verjaardag vandaag verder met een borrel en een hapje eten. Dat deed ze bij Moeke in Rhenen. Het borrelen begon met nacho’s.
Britt had gekozen voor de nacho’s met pulled pork. Dit waren nacho’s met natuurlijk pulled pork en verder met kaas, paprika, rode ui, crème fraîche, bbq-saus en bosui.
Daarna kwam er een bittergarnituur en een flammküchen op tafel. De flammküchen die Britt koos was die met serranoham, brie, honing, walnoten en sla.
Er werd ook een hapje gegeten. Ik koos voor een ouderwetse saté. Bij de saté hoorde ook nog een puntzak friet.
Michel nam de bbq-burger. Dit is een broodje met hamburger, smokey barbecuesaus, kropsla, tomaat, augurk en uitgebakken spek.
Britt koos een voorgerecht. Zij nam de rosbief van tonijn. Dit is kort aangebakken tonijn met wakamé, wasabicrème, gember en yakitorisaus.
Britt en ik kozen als toetje beide de chocolademousse. Dit is chocolademousse met vanillesaus, gekarameliseerde noten en slagroom.
Michel had de Moeke’s soes. Dit is een soes met chocolade, vanille-ijs en slagroom.
Er kwam natuurlijk nog meer op tafel zoals een aubergine-burger, ravioli van pompoen, onbeperkte gamba’s en tiramisu. Het was allemaal lekker en in ieder geval heel gezellig!
Moeke
Veerplein 1
3911 TN Rhenen