Ingrediënten: 8 mini tortilla wraps, 1 ui, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, zout, chilipoeder, koriander, geraspte kaas,
Aantal personen: 2
Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het bruin is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het bruin. Voeg 1 geraspte courgette toe en roerbak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus en 2 eetlepels tomatenketchup. Warm goed door en breng dan op smaak met zout, chilipoeder en koriander. Verwarm 8 mini tortilla wraps in de magnetron. Beleg elke tortilla wrap met het gehaktmengsel, vouw de tortilla wraps dicht en steek eventueel vast met een satéprikker. Strooi er geraspte kaas over. 4 kleine wraps zijn voldoende voor 1 persoon, per stuk zijn ze lekker als een warm hapje. Eet smakelijk!
0
This looks yummy!
Ziet er lekker uit! Leuke site ook met heerlijke recepten. 😉