Pasteitje met Kip

Ingrediënten: 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml kippenbouillon, 1/2 kuipje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden, 150 kipreepjes, 4 pasteibakjes,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 50 gram boter en voeg als de boter is gesmolten 50 gram bloem toe. Bak de bloem kort mee. Voeg geleidelijk 500 ml kippenbouillon toe. Haal de pan van het vuur en roer er 1/2 kuipje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden en 150 gram kipreepjes door. Schep het kip-mengsel in 4 pasteibakjes. Zet de pasteibakjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met doperwten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *