Ravioli met Spinazie, Citroen & Parmezaanse Kaas
Ingrediënten: 1 Allerhande box voor ravioli (3 uien, 1 teentje knoflook, 200 gram spinazie, 50 ml kookroom, 1 pak glutenvrije ravioli spinazie-ricotta, Parmezaanse kaas, citroen,)

Aantal personen: 2

Bak 3 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de uien goudbruin zijn. Voeg 200 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Voeg 50 ml kookroom toe. Warm even mee. Doe alles in een foodprocessor en pureer het geheel. Kook de ravioli in kokend water in 2 minuten gaar. Doe op je bord de ravioli met de spinaziesaus. Rasp er Parmezaanse kaas en citroen over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *