Stoofvlees met Courgette en Champignons
Ingrediënten: 2 uien, 1 theelepel sambal, 500 gram runderlappen, 1/2 courgette, 200 gram champignons, 1/3 zakje rundvleeskruiden, water,

Aantal personen: 4

Bak 2 gesnipperde uien met 1 theelepel sambal tot de uien zacht zijn. Voeg 500 gram in blokjes gesneden rundvlees toe. Bak tot het rundvlees bruin is. Voeg vervolgens 1/2 in blokjes gesneden courgette, 200 gram in plakjes gesneden champignons en 1/3 zakje rundvleeskruiden toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens zoveel water toe zodat alles ‘onder’ staat. Breng kort aan de kook. Laat vervolgens met de deksel op de pan ongeveer 2 uur op laag vuur pruttelen. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *