Tortellini met Champignons, Courgette en Pittige Tomatensaus
Ingrediënten: tortellini met hamvulling, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 varkensfiletlapjes, 1 courgette, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 4 eetlepels chilisaus, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de tortellini gaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 3 in reepjes gesneden varkensfiletlapjes toe en bak het vlees bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 4 eetlepels chilisaus toe en breng op smaak met zout en peper. Laat 10 minuten pruttelen. Giet de tortellini af en roer door de saus. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *