Andijvie met Gehakt op Indische Wijze
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 stukje gember, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 400 gram andijvie, 1 eetlepel ketjap manis, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 fijngehakt stukje gember en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 400 gram gesneden andijvie toe. Wok tot de andijvie is geslonken. Breng op smaak met 1 eetlepel ketjap manis. Serveer met aardappelpuree (of rijst) en gefruite uitjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *