Groentecurry met Pindakaas
Ingrediënten: 200 gram broccoli, 200 gram bloemkool, rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel massaman currypasta, 1 wortel, 3 eetlepels pindakaas, 500 ml groentebouillon, pinda’s,

Aantal personen: 3

Kook 200 gram broccoli en 200 gram bloemkool beetgaar in kokend water. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel massaman curry tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden wortel toe. Bak mee tot de wortel bijna zacht is. Doe de gekookte broccoli en bloemkool erbij. Voeg 3 eetlepels pindakaas en 500 ml groentebouillon toe. Breng al roerende aan de kook, zorg dat de pindakaas smelt. Zorg dat de saus iets inkookt. Serveer met rijst en pinda’s. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *