Ingrediënten: 200 gram krieltjes, 300 gram sperziebonen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala (Surinaamse kerriepoeder), water, 2 roti-wraps,
Aantal personen: 3
Kook 300 gram sperzieboontjes gaar in kokend water. Bak 200 gram krieltjes kort aan in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala en water toe. Roer even door. Voeg de gekookte sperziebonen toe. Warm het geheel goed door en laat de saus iets inkoken. Verwarm ondertussen de roti-wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Eet de kip, krieltjes en sperziebonen met de wraps. Eet smakelijk!
0