In de vriezer hadden we nog kipsaté liggen van een keer dat we hebben gebarbecued. Dat moet natuurlijk ook eens een keer op, alleen met wat erbij. Dat werd dus bami.
Ingrediënten: mie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, kerriepoeder, ketoembar, komijnpoeder, kurkuma, gemberpoeder, 150 hamblokjes, 1 prei, ketjap manis, ketjap asin,
Aantal personen: 2
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, kerriepoeder, ketoembar, komijnpoeder, kurkuma, gemberpoeder en 150 gram hamblokjes. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Bak even mee. Voeg vervolgens de gekookte mie toe. Breng op smaak met ketjap manis en ketjap asin. Roerbak even op hoog vuur. Eet smakelijk!
0