Spaghetti met Courgette en Kerstomaten
Ingrediënten: spaghetti, zout, 2 teentjes knoflook, 1 courgette, scheutje witte wijn, 1 blikje cherrytomaten, 1 bouillonblokje, oregano,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 2 fijngehakte teentjes knoflook tot het geurt in hete olie. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en bak dit even mee. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 blikje cherrytomaten toe met 1 verkruimeld bouillonblokje en een beetje fijngehakte oregano. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *