Runderrollade van de Barbecue met Zoete Aardappel Röstirondjes
Vorige week hadden we weer een nieuw adresje bij de boer ontdekt. In het Binnenveld zit “Heerlijk Kalfsvlees” en daar hebben we vorige week allerlei lekkers gehaald zo ook deze runderrollade.

Het was een kleine rollade. Gelukkig maar want van de kerst-brunchbox van gisteren konden we nog een driegangen lunch maken.

De rollade werd op de barbecue gedaan, de meeste wind van storm Bella was toch al gaan liggen en het was ook redelijk droog. Om de runderrollade van ongeveer 600 gram tussen medium en well-done te krijgen stelde Michel de Meater-app in op een kerntemperatuur van 66 graden en een omgevingstemperatuur van ongeveer 120 graden. Na ongeveer 2 uur was de runderrollade klaar.

Bij de runderrollade aten we zoete aardappel röstirondjes.

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *