Ingrediënten: 6 zoete aardappelröstirondjes , 1 flinke ui, 2 gebraden gehaktballen, zelfgemaakte pindasaus,
Aantal personen: 2
Bak 6 zoete aardappelröstirondjes 10 minuten in de Airfryer op 200 graden. Bak 2 gebraden in plakken gesneden gehaktballen in hete boter. Bak 1 in ringen gesneden ui in hete boter. Wissel op je bord de plakken gehaktbal af met zoete aardappelröstirondjes en ui. Schep de pindasaus (zie recept hieronder) erbij.
Pindasaus
Ingrediënten: 2 flinke eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, knoflookpoeder, gemberpoeder, 1 eetlepel chilisaus, scheutje citroensap
Smelt op laag vuur in een steelpan 2 flinke eetlepels pindakaas met 1 theelepel sambal, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, knoflookpoeder, gemberpoeder, 1 eetlepel chilisaus en een scheutje citroensap tot de pindakaas is gesmolten.
Eet smakelijk!
0