Ingrediënten: 100 gram sperziebonen, noodles, 100 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 3 bosuien, 3 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels chilisaus, scheutje limoensap,
Aantal personen: 2
Kook in kokend water 100 gram diepvries sperziebonen beetgaar. Kook de laatste 2 minuten de noodles mee. Giet af. Bak 100 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal toe. Voeg, als de knoflook geurt, 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak even mee. Voeg de noodles en de sperziebonen toe. Maak een saus van 3 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels chilisaus en een scheutje citroensap en voeg dit toe aan de noodles. Warm het geheel al roerende goed door. Eet smakelijk.
0
Erg lekker, ik heb door het gehakt nog 1 flinke theelepel Chinese 5 spices gedaan, op een 1 pond gehakt en 1 pond sperziebonen, dit is voor herhaling vatbaar!!!
Leuk on te horen dat de Chinese five spices het nog lekkerder maakten!