Ingrediënten: 2 ciabatta broodjes, 4 cheddar cheese, 4 plakken ham, Boursin cuisine knoflook & fijne kruiden, 1 bosui, geraspte kaas,
Aantal personen: 2
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de ciabatta broodjes open. Beleg elke helft met 1 plak cheddar cheese en een plak ham. Bestrijk met een laag Boursin cuisine knoflook & fijne kruiden. Beleg met een in ringen gesneden bosui en strooi er als laatste geraspte kaas over de broodjes. Zet de belegde ciabatta broodjes ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
0
Zo zeg dit is dus heel simpel maar super lekker!
Het was idd erg lekker (en snel klaar, ook niet geheel onbelangrijk)
Je kunt dit ook onder de grill leggen, dan droogt de ciabatta niet uit…
Dank je voor de tip, zelf had ik boven en onder aan qua verwarming in de oven. De ciabatta moest ook nog afgebakken worden namelijk.