Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 blikje tomatenpuree, kerriepoeder, 2 kipfilets, 200 gram Japanse wokgroenten, 400 ml kokosmelk, scheut ketjap manis, 1/2 bouillonblokje,
Aantal personen: 2
Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree en kerriepoeder naar smaak toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak mee tot de kipfilet wit is. Voeg 1/2 zak Japanse wokgroenten. Bak een minuut of 2 mee. Voeg 400 ml kokosmelk, een scheut ketjap manis en 1/2 bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook. Laat nog een minuut of 15 zachtjes pruttelen. Lekker met friet uit de Airfryer. Eet smakelijk!
0