Spitskoolstamppot met Kipboomstammetjes
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 400 gram spitskool, kerriepoeder, 1/2 groentenbouillonblokje, 2 theelepels mosterd, scheutje ketjap manis, aardappelpuree,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 400 gram gesneden spitskool toe. Roerbak de spitskool tot de spitskool is geslonken. Breng op smaak met wat kerriepoeder, 1/2 verkruimeld groentenbouillonblokje, 2 theelepels mosterd en een scheutje ketjap manis. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen de aardappelpuree. Schep de aardappelpuree door de spitskool. Lekker met kipboomstammetjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *