Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipbraadworst, 1 kipfilet, 1/2 groene paprika, 1 courgette, tijm, 2 eetlepels bloem, 1 blik tomaatblokjes, 1 kippenbouillonblokje,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Haal het vel van 1 kipbraadworst en maak van het worstvlees kleine balletjes. Voeg de balletjes en 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet wit is. Voeg 1/2 gesneden paprika en 1 gesneden courgette toe. Bak tot de courgette zacht wordt. Voeg wat tijm toe. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld kippenbouillonblokje toe. Roer goed door. Laat het geheel nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
0