Ingrediënten: 250 gram sushirijst, 350 ml water, scheutje azijn, 2 krokante kipschnitzels, komkommer, edamame boontjes uit blik, gefruite uitjes, sojasaus,
Aantal personen: 2
Doe de sushirijst in 350 ml koud water. Zet de pan op het vuur. Wanneer het kookt doe je deksel op de pan. Laat het 10 minuten zachtjes koken. Blijf er wel bij, want de deksel gaat snel klepperen. Doe een scheutje azijn bij de sushirijst. Laat de sushirijst nog even staan met de deksel op de pan.
Bak ondertussen 2 krokante kipschnitzels in de Airfryer 12 minuten, 180 graden. Snijd de kipschnitzels in blokjes. Snijd de komkommer in blokjes.
Doe de sushirijst in een kom, doe er de komkommer en wat edamame boontjes bij. Leg de reepjes kipschnitzels erbij. Strooi wat gefruite uitjes over de sushirijst. Doe er naar eigen smaak wat sojasaus bij. Eet smakelijk!
0