Ingrediënten: 250 gram hamlappen, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, water, slagroom, 1 zakje Maggi Jagertopf Hubertus,
Snij 250 gram hamlapjes in blokjes. Bak dit in hete olie tot het bruin is. Voeg er 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg dan water, slagroom en het zakje Maggi Jagertopf Hubertus toe volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng dit al roerend aan de kook. Laat het daarna op een laag vuur ongeveer 25 minuten pruttelen. Roer wel af en toe. Serveer bijvoorbeeld met ovenfriet en een salade. 0
Hoi Anja,
Deze mix van Maggi ken ik niet , waar heb je die gehaald in Duitsland
Oh jee, deze heb ik al zo’n tijd geleden in Duitsland gehaald, het was een gewone supermarkt ergens over de grens en ze hadden echt zo’n groot vak met zakjes.
Groetjes Anja