Ingrediënten: mihoen, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels maïzena, 1 theelepel donkere basterdsuiker, 250 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 1 groene paprika,
Aantal personen: 3
Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 4 eetlepels ketjap manis met 2 eetlepels maïzena en 1 theelepel donkere basterdsuiker. Meng 250 gram rundvleesreepjes door de saus. Bak de rundvleesreepjes bruin in hete olie. Schep het uit de pan. Doe eventueel wat nieuwe olie in de pan. Bak op hoog vuur 1 in ringen gesneden ui en 1 in blokjes gesneden groene paprika tot het zacht is. Doe de rundvleesreepjes terug in de pan en warm het geheel goed door. Serveer de mihoen met de rundvlees en paprika. Eet smakelijk!
0
Met bijgevoegd een theelepel sambal wat dit gerecht heerlijk…Snel en lekker
Marco
Idd maakt het net wat pittiger. Tnx voor de tip.