Ingrediënten; rijst, 1 kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 appel, kerriepoeder, 1 blik tomaatblokjes, 1 blik (400 gram) doperwten en worteltjes, 200 ml kokosmelk, 1 bouillonblokje,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook en 1 in blokjes gesneden appel (geschild) toe. Stoof ongeveer 5 minuten. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blik doperwten en worteltjes (uitgelekt) en 200 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Laat het vervolgens 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
0
dit lijkt mij zo heerlijk… moet ik een x is gaan maken
Het was idd erg lekker! Zou het zeker proberen (is trouwens ook lekker snel klaar)
Was ook weer heerlijk….Genoeg gemaakt voor 2 dagen