Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 eetlepel Thai Kitchen red curry paste, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 400 ml kokosmelk, 1 eetlepel vissaus, 3 bosuien, 1/2 eetlepel maïzena, 2 eetlepels water,
Aantal personen: 2
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 eetlepel red curry paste tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak mee tot het bruin is. Voeg 1 in reepjes gesneden groene paprika en bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk, 1 eetlepel vissaus en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Breng kort aan de kook. Voeg een papje van 1/2 eetlepel maïzena en 2 eetlepels water toe. Laat het geheel nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
0
ohhh heerlijk!
ik eet altijd s’middags warm….Dit recept gemaakt…ook weer lekker en snel..Alleen is saus wat lichter dan op jullie foto…Ik denk te weinig curry of een ander merk…
Marco
Of misschien was het daglicht wat feller dan onze lamp boven de tafel 😉 kan ook!