Dit recept zag ik voorbij komen bij OhMyFoodness. Lekker, ik maakte het net even anders, gewoon met gehaktballetjes van de supermarkt.
Ingrediënten: 1 schaal gehaktballetjes, 3 uien, kruidnagelpoeder, 300 ml bouillon, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel appelstroop, 1 laurierblaadje,
Aantal personen: 2
Bak de gehaktballetjes rondom bruin. Schep uit de pan en houdt even apart. Bak in het achtergebleven vet 3 in halve ringen gesneden uien tot de uien zacht zijn. Voeg wat kruidnagelpoeder naar smaak toe. Roer even goed door.Voeg vervolgens 300 ml bouillon, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel appelstroop en 1 laurierblaadje toe. Breng kort aan de kook. Doe de gehaktballetjes weer terug in de pan. Laat het geheel nog zo’n 25 minuten zachtjes stoven. Lekker met aardappelpuree. Eet smakelijk!
0