Ingrediënten: 3 eetlepels Samasaya ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel laos, 1 kipfilet, 2 ciabattini, 1 teentje knoflook, 150 gram blokjes ham, 250 gram champignons, 3 bosuien, sla,
Aantal personen: 2
Maak een marinade van 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal en 1 theelepel laos. Marineer hierin 1 in blokjes gesneden kipfilet voor minstens 3 uur. Verwarm de oven voor op 200 graden, bak de ciabattini’s ongeveer 6 minuten in de voorverwarmde oven. Bak de gemarineerde kipfilet met 1 fijngehakt teentje knoflook en 150 gram blokjes ham tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak dit kort mee. Snij de ciabattini’s open en leg er een beetje sla op, beleg vervolgens met het kip, ham en champignons-mengsel. Eet smakelijk!
0
Dit ziet er echt lekker uit, aparte combi!