Het idee heb ik van een Instagrampagina van een slager. Ik had al gelijk het idee van dat kan ik zelf maken. Kruidenroomkaas had ik nog in huis van de kip van afgelopen woensdag. Ik hoefde volgens de IG-post alleen nog maar portobello’s en biefstuk halen. Zo gezegd, zo gedaan en vandaag stond het op tafel. Het was een lekker idee!
Ingrediënten: 2 portobello’s, kruidenroomkaas, 1 biefstukje, zout, Italiaanse kruiden, peper,
Verhit de barbecue naar 200 graden. Haal de steeltjes van de portobello’s. Smeer de onderkant van de portobello’s in met kruidenroomkaas. Snijd 1 biefstukje in kleine stukjes. Kruid het met zout, Italiaanse kruiden en peper. Verdeel de biefstukreepjes over de portobello’s. Leg de gevulde portobello’s in een ovenschaaltje of kleine skillet. Zet de skillet op de barbecue voor ongeveer een klein half uurtje. Eet smakelijk!
0