Pizza Carpaccio van de Barbecue
In een kookboekje van Tante Fanny kwam ik deze pizza tegen, heel simpel en zo lekker. Toevallig had de Dekamarkt de pizzadeeg in de aanbieding, dus voilà, vandaag maakten we deze zomerse pizza.

Ingrediënten: 1 Tante Fanny pizzadeeg, groene pesto, 1 bol mozzarella, 1 pak carpaccio met pijnboompitjes en Parmezaanse kaas,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden en leg een pizzasteen op het rooster. Rol 1 pizzadeeg uit. Besmeer met een dun laagje groene pesto. Verdeel er 1 in stukjes gescheurde mozzarella over. Leg de pizza op de pizzasteen tot het deeg gaar is en de mozzarella gesmolten is. Beleg vervolgens de pizzabodem met carpaccio, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *