Risotto met Merguezworstjes, Paprika en Tomaat
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 paprika, 3 merguezworstjes, risotto, water, 1 blik tomaatblokjes, 1/2 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 paprika tot de ui zacht. Haal ondertussen het vel van 3 merguezworstjes en snijd de worstjes in stukjes. Voeg de worstjes toe aan de ui en paprika. Bak tot de worstjes bruin zijn. Voeg de risotto toe en bak kort mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes en wat water toe. Breng kort aan de kook. Verkruimel er een 1/2 bouillonblokje boven uit. Zet het vuur lager en laat de rijst gaar worden. Voeg eventueel wat meer water toe en roer geregeld om. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *