Deze video zagen we bij BBQ Culture, heel simpel en een grappig idee. We hebben het een beetje nagemaakt met de dingen die wij in huis hadden. Leuk om vaker te maken.
Ingrediënten: 4 flinke aardappels in de schil, 1/3 pakje tomato frito, oregano, peterselie, salami, Parmezaanse kaas,
Aantal personen: 2
Was 4 aardappels met schil en al. Kook de aardappels gaar. Laat wat afkoelen. Verhit de barbecue naar 200 graden. Verwarm ook de pizzasteen. Maak een sausje van 1/3 pakje tomato frito en wat oregano en peterselie. Plet de aardappelen. Leg de geplette aardappels op bakpapier (ter grootte van je pizzasteen). Bestrijk de aardappels met de tomatensaus. Verdeel er plakjes salami over. Strooi er als laatste de geraspte Parmezaanse kaas over. Leg de aardappelpizza’s op de pizzasteen op de barbecue. Bak de aardappelpizza’s tot het goed warm is en de kaas smelt. Eet smakelijk!
0