Broodje Warme Kip met Satésaus
Ingrediënten: 1 kleine ui, 4 champignons, 100 gram kipfilet (vleeswaar), knoflookpoeder, 1 1/2 eetlepel pindakaas, scheutje chilisaus, scheutje citroensap, melk, bruine bolletjes, seroeneng,

Bak 1 fijngenipperd uitje met 4 gesneden champignons. Bak tot de champignons en ui zacht zijn. Voeg 100 gram in reepjes gesneden kipfilet toe. Warm even mee. Voeg vervolgens knoflookpoeder, 1 1/2 eetlepel pindakaas, een scheutje chilisaus, een scheutje citroensap en melk (hoeveelheid tot je een smeuïge saus krijgt). Warm het goed door. Serveer op een bruin bolletje met seroendeng. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *