Hutspot met Ketjapjus
Ingrediënten: aardappels, 1 zak hutspotgroenten, 1/2 bouillonblokje, 3 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1/2 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sambal, 2 teentjes knoflook, scheutje citroensap, gemberpoeder, kerriepoeder, paprikapoeder, Chinese vijfkruidenpoeder, zout, 150 ml water,

Aantal personen: 4

Kook aardappels met 1 zak hutspotgroenten en 1/2 bouillonblokje tot het gaar is. Doe ondertussen in een steelpannetje 3 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1/2 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sambal, 2 fijngehakte teentjes knoflook, scheutje citroensap, gemberpoeder, kerriepoeder, paprikapoeder, Chinese fivespices, zout en 150 ml water. Breng het aan de kook en laat het vervolgens op laag vuur inkoken. Stamp de aardappels en hutspotgroenten tot een stamppot. Serveer de hutspot met de ketjapjus. Lekker met een rookworst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *