Eigenlijk hadden we dit volgens het originele recept van BBQ Culture op de barbecue moeten maken. Maar het was best koud en een beetje regenachtig en voor het gemak maakten we het in de Airfryer. Let op, de vulling van de broodjes blijft wel vloeibaar.
Ingrediënten: 1 ui, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 afbak schnittbroodjes, 250 ml crème fraîche, peper, geraspte kaas,
Aantal broodjes: 4
Bak 1 gesnipperde ui met 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek in hete boter. Bak tot de ui zacht is. Hol ondertussen 4 afbak schnittbroodjes uit en verwarm de Airfryer voor op 180 graden. Meng de ui en ontbijtspek met 250 ml crème fraîche en wat geraspte kaas. Breng dit op smaak met peper. Vul de broodjes met de ‘flammküchen-saus’. Verdeel er nog wat geraspte kaas over. Leg de broodjes in de Airfryer voor 8 minuten op 180 graden. Eet smakelijk!
0