Vega: Pasteitjes Flammküchen Style
Omdat er bij Britt ook mensen waren hebben we ook een vegetarisch hapje gemaakt. Het werd flammküchen style pasteitjes met vegetarische spekjes. Lekker klaargemaakt in de Airfryer. Ik had van de vulling nog veel over.

Ingrediënten: 1 ui, 1 pakje Vivera plantaardige spekjes, 250 ml crème fraîche, peper, kaas, 2 pakken pasteibakjes in kerstboomvorm, 1 pak mini-pasteitjes,

Bak 1 gesnipperde ui met 1 pakje Vivera vegetarische spekjes in hete boter. Bak tot de ui zacht is. Meng de ui en de plantaardige spek met 250 ml crème fraîche en wat geraspte kaas. Breng dit op smaak met peper. Vul 16 kerstboom-pasteibakjes met de ‘flammküchen-saus’. Verdeel er nog wat kaas over. Leg de pasteibakjes in de Airfryer voor 8 minuten op 180 graden. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *