Pasta met Spinazie en  Catalaanse Worstjes uit 1 pan
Alles uit 1 pan, makkelijk en scheelt natuurlijk weer afwas. Ik had met het bakken van de koekjes vanmiddag al voor genoeg afwas gezorgd. Ik maakte het gerecht klaar in de wok.

Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, oregano, 3 Catalaanse worstjes (AH), 400 gram spinazie, pasta (pipe rigate of penne) 250 ml kookroom, 400 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook, tijm, oregano en 3 in stukjes gesneden Catalaanse worstjes tot de ui zacht is en de worstjes gaar. Voeg beetje bij beetje 400 gram spinazie toe. Roer tot alle spinazie is geslonken. Knip de spinazie wat fijner. Voeg de pasta toe (hoeveelheid zoveel als je zelf inschat). Voeg ook 250 ml kookroom en ongeveer 400 ml bouillon (meer of minder, alles moet onder staan). Laat de pasta gaar worden terwijl de saus zachtjes kookt. Blijf goed roeren. Strooi op je bord nog een beetje geraspte kaas erover. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *