Spaghetti met Kipfilet en Courgette in Witte Wijn-Roomsaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 kipfilet, 1 courgette, tijm, basilicum, scheutje witte wijn, 250 ml kookroom, 1 kippenbouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete boter. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette, wat tijm en wat basilicum toe en bak mee tot de courgette zacht is. Voeg 1 scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 250 ml kookroom en verkruimel er 1 kippenbouillonblokje boven. Roer goed door en laat nog 5 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *