Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 aubergine, 1 ui, 1 teentje knoflook, oregano, marjolein, 300 gram gehakt, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje,
Aantal personen: 3
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Snij 1 aubergine in blokjes, strooi er zout over en laat even staan. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, oregano en marjolein tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg de aubergine toe en bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Roer goed door en laat ongeveer 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!
0
Ik ga hem nu maken, ik ben benieuwd! Ik serveer de saus met basilicum en parmezaanse kaas.