Ingrediënten: 750 gram rundvlees, zout, peper, 3 teentjes knoflook, 3 flinke uien, scheutje azijn, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 bouillonblokjes, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 4 eetlepels ketjap manis, 1 pot doperwten en worteltjes, naturel chips,
Aantal personen: 4
Bestrooi 750 gram in blokjes gesneden rundvlees met zout en peper. Bak het rundvlees met 3 fijngehakte teentjes knoflook bruin. Schep het vlees uit de pan en houd het apart. Bak in het achtergebleven vet 3 gesnipperde uien op laag vuur tot de uien zacht en bruin zijn. Doe het vlees terug in de pan en voeg een scheutje azijn toe. Roer even door. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 verkruimelde bouillonblokjes, 1 eetlepel donkere basterdsuiker en 4 eetlepels ketjap manis toe. Breng kort aan de kook en laat vervolgens 3 uur pruttelen. Voeg op het laatst 1 pot doperwten en worteltjes (uitgelekt) toe en warm het geheel goed door. Serveer met rijst en een beetje naturel chips. Eet smakelijk!
0
Ziet er lekker uit. Mooie foto