Ingrediënten: noodles, 2 krokante kipschnitzels, 500 gram Italiaanse groenten, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels chilisaus, 2 flinke eetlepels pindakaas, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, knoflookpoeder, 1 eetlepel chilisaus, scheutje citroensap
Aantal personen: 2
Kook de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 2 krokante kipschnitzels in de Airfryer op 180 graden en 12 minuten. Wok 500 gram Italiaanse groenten tot het zacht is. Voeg de gekookte noodles toe. Breng op smaak met 2 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels chilisaus. Warm het goed door.
Maak ondertussen de pindasaus. Smelt op laag vuur in een steelpan 2 flinke eetlepels pindakaas met 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, knoflookpoeder, 1 eetlepel chilisaus en een scheutje citroensap tot de pindakaas is gesmolten.
Schep de noodles op een bord. Leg in reepjes gesneden krokante kipschnitzels er op en maak af met de pindasaus. Eet smakelijk!
0