De Smaak van India Veenendaal
Vandaag moest Michel weer heel vroeg op zijn werk zijn. Ergens om 4 uur ging de wekker al. Inmiddels hebben we er een traditie van gemaakt om dan ‘s avonds ergens iets te bestellen. Deze keer bestelden we bij De Smaak van India. Dat was weer lang geleden. We hebben een maandmenu besteld. Wat kregen we allemaal?

Het voorgerecht was een samosa, een best pittige.

Als hoofdgerechten hadden we een kip tikka massala – gemarineerde en gegrilde kipfilet in een romige saus met gemalen cashewnoten, amandelen, kokos en mango en een rund tikka – gemarineerde stukjes rundvlees met ui, paprika en champignons en dan denken we dat we ook een vegetarisch gerecht erbij kregen: metha dahl, linzen met ui, knoflook, gember, tomaat en mango. Erbij nog palow naturel – basmatirijst met olijfolie en kruiden, een naan naturel, raita – saus van yoghurt met komkommer en kruiden.

Het nagerecht was volgens de kaart een Indiase zoetigheid. Zo te zien Kheer – Een rijstmelkpuddinkje gevuld met pistache nootjes, amandelen met een scheutje rozenwater.

Het was weer eens wat anders dan anders. De smaken waren prima en we hadden voldoende voor ons twee. De bezorging was rond de opgegeven tijd. Helemaal goed dus. We hebben in ieder geval weer lekker gegeten.

De Smaak van India
Nieuweweg 193
3905 LL Veenendaal

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *