Kipfilet gevuld met Heksenkaas van de Barbecue
Er was weer wat nieuws in het supermarkt: Heks’nkaas voor op brood. Dat is heksenkaas met extra groente kennelijk. Lekker op brood in ieder geval. Voor de gevulde kipfilet hadden we eigenlijk kruidenkaas nodig, maar we hadden ook deze heksenkaas in de koelkast liggen. Gewoon dat er in, gaat ook prima.

Ingrediënten: 2 kipfilets, kipkruiden, Heks’nkaas voor op brood, kaas, ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden. Snijd 2 kipfilets open. Kruid met kipkruiden. Bestrijk met Heksenkaas en leg er wat kaas op. Vouw de kipfilets dicht. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Leg op elke kipfilet een plakje ontbijtspek. Zet de ovenschaal op de barbecue voor ongeveer 25 minuten. Lekker met een salade. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *