Pasta met Spek en Salami in Zoete Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 100 gram salami, tijm, 500 gram tomaten, 1 maggiblokje, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, oregano, kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 gesnipperde ui, 3 fijngehakte teentjes knoflook, 100 gram stukjes salami en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 500 gram in blokjes gesneden tomaten, 1 verkruimeld maggiblokje, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus toe. Laat 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Breng op smaak met een beetje oregano. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *