Elfsteden Ontbijt bij Groencentrum Witmarsum

Elfsteden Ontbijt bij Groencentrum Witmarsum

Elfsteden Ontbijt bij Groencentrum Witmarsum
T giet oan! Het Elfsteden ontbijt bij Groencentrum Witmarsum, onze buren van deze vakantie. Dit ontbijt stond als een van de eerste dingen op ons lijstje om te doen tijdens de vakantie. Omdat voor vandaag slecht weer werd voorspeld hebben we het voor deze ochtend geboekt. Om 9:00 konden we aanschuiven, het tafeltje stond al gedekt met veel lekkers. Wat kregen we allemaal?

Hierboven zie je een bordje met allerlei kleine broodjes, sûkerpofke en krentenwegge, een schaaltje en een bordje met hartig en zoet beleg en een gekookt eitje met een Frysk mutsje.

Elfstedenontbijt bij Groencentrum Witmarsum
Verder kregen we nog yoghurt met huisgemaakte granola en vers fruit, een kopje jus d’orange en naar keus een kopje koffie, kopje cappuccino of een kopje thee. Michel koos voor een kopje cappuccino en ik voor een kopje thee, de black rose thee.

Het Elfsteden ontbijt wordt helemaal geserveerd in thema. Op de bordjes, de schaaltjes, de mokken en glazen zie je wel een afbeelding van één van de elf steden. In ieder geval smaakte alles lekker, lekker vers geperst sapje, top. Heel leuk om tijdens de vakantie zo’n uitgebreid ontbijt te doen, want lekker uitgebreid ontbijten hoort wel bij de vakantie!

Groencentrum Witmarsum
It Fliet 3
8748 EA Witmarsum (Wytmarsum)

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 3 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top